Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Bra kemtvättar i Blekinge

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Blekinge är 8 stycken och de finns på olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Karlskrona

Ronneby

Jämjö

Hitta en kemtvätt i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det sammanlagt 23 kemtvättar på 14 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Dalarnas län är i:

Mora

Borlänge

Falun

Bra kemtvättar i Gotlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Gotlands län är 5 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Gotlands län är i:

Visby

Lärbro

Slite

Bra kemtvättar i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Hudiksvall

Gävle

Söderhamn

Hitta en kemtvätt i Hallands län

I Halland finns det sammanlagt 16 kemtvättar på 6 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Hallands län är i:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Bra kemtvättar i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 7 kemtvättar på 5 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Östersund

Sveg

Tandsbyn

Bra kemtvättar i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Jönköping

Huskvarna

Värnamo

Bra kemtvättar i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 11 kemtvättar på 6 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Kalmar

Oskarshamn

Hultsfred

Hitta en kemtvätt i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det sammanlagt 8 kemtvättar på 3 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Kronobergs län är i:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Hitta en kemtvätt i Norrbottens län

I Norrbotten finns det sammanlagt 16 kemtvättar på 12 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Arjeplog

Boden

Kiruna

Bra kemtvättar i Skåne län

I Skåne län finns det sammanlagt 71 kemtvättar på 32 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Skåne län är i:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Bra kemtvättar i Stockholms län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Stockholms län är 230 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Stockholms län är i:

Stockholm

Solna

HägerstenBra kemtvättar i Södermanland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Södermanland är 18 stycken och de finns på olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta en kemtvätt i Uppsala län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Uppsala län är 17 stycken och de finns på olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Uppsala

Enköping

Tierp

Bra kemtvättar i Värmlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Värmlands län är 13 stycken och de finns på olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Karlstad

Arvika

Edsvalla

Bra kemtvättar i Västerbotten

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västerbotten är 15 stycken och de finns på olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Hitta en kemtvätt i Västernorrlands län

I Västernorrland finns det sammanlagt 17 kemtvättar på 8 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Sundsvall

Kvissleby

Örnsköldsvik

Hitta en kemtvätt i Västmanlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västmanlands län är 7 stycken och de finns på olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Västerås

Riddarhyttan

Hitta en kemtvätt i Västra Götalands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västra Götalands län är 93 stycken och de finns på olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Hitta en kemtvätt i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 11 kemtvättar på 6 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bra kemtvättar i Östergötlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Östergötlands län är 19 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Östergötlands län är i:

Norrköping

Linköping

Motala