Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Hitta en kemtvätt i Blekinge län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Blekinge län är 8 stycken och de finns på olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Karlskrona

Ronneby

Jämjö

Olofström

Karlshamn

Bra kemtvättar i Dalarnas län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Dalarnas län är 24 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Dalarnas län är i:

Mora

Borlänge

Falun

Lima

Avesta

Hitta en kemtvätt i Gotlands län

I Gotland finns det sammanlagt 5 kemtvättar på 4 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Havdhem

Hitta en kemtvätt i Gävleborgs län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Gävleborgs län är 15 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Gävleborgs län är i:

Hudiksvall

Gävle

Söderhamn

Hofors

Forsbacka

Bra kemtvättar i Halland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Halland är 16 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Hallands län är i:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Laholm

Billdal

Hitta en kemtvätt i Jämtlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Jämtland är 7 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Jämtlands län är i:

Östersund

Sveg

Tandsbyn

Trångsviken

Hammarstrand

Bra kemtvättar i Jönköpings län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Jönköpings län är 15 stycken och de finns på olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Jönköping

Huskvarna

Värnamo

Frinnaryd

Gislaved

Hitta en kemtvätt i Kalmar län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Kalmar län är 11 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Kalmar län är i:

Kalmar

Oskarshamn

Hultsfred

Nybro

Borgholm

Bra kemtvättar i Kronobergs län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Kronobergs län är 8 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Kronobergs län är i:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Hitta en kemtvätt i Norrbottens län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Norrbottens län är 16 stycken och de finns på olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Arjeplog

Boden

Kiruna

Piteå

JokkmokkHitta en kemtvätt i Skåne län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Skåne är 71 stycken och de finns på olika orter. I Skåne län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Staffanstorp

Limhamn

Hitta en kemtvätt i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 230 kemtvättar på 49 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Stockholm

Solna

Hägersten

Sundbyberg

Kista

Bra kemtvättar i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 18 kemtvättar på 9 olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Gnesta

Bra kemtvättar i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 17 kemtvättar på 4 olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Uppsala

Enköping

Tierp

Häggeby

Hitta en kemtvätt i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 13 kemtvättar på 10 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Värmlands län är i:

Karlstad

Arvika

Edsvalla

Filipstad

Forshaga

Bra kemtvättar i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 7 olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Lycksele

Bjurholm

Hitta en kemtvätt i Västernorrlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västernorrlands län är 17 stycken och de finns på olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Sundsvall

Kvissleby

Örnsköldsvik

Fränsta

Långsele

Bra kemtvättar i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 7 kemtvättar på 2 olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Västerås

Riddarhyttan

Bra kemtvättar i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 93 kemtvättar på 39 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Lidköping

Trollhättan

Bra kemtvättar i Örebro län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Örebro län är 11 stycken och de finns på olika orter. I Örebro län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Åsbro

Hitta en kemtvätt i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 19 kemtvättar på 5 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena

Ödeshög