Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Bra kemtvättar i Blekinge län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Blekinge län är 8 stycken och de finns på olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Karlskrona

Ronneby

Jämjö

Olofström

Hitta en kemtvätt i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 24 kemtvättar på 15 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Mora

Borlänge

Falun

Lima

Bra kemtvättar i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 5 kemtvättar på 4 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Havdhem

Bra kemtvättar i Gävleborgs län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Gävleborgs län är 15 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Gävleborgs län är i:

Hudiksvall

Gävle

Söderhamn

Hofors

Hitta en kemtvätt i Hallands län

I Halland finns det sammanlagt 16 kemtvättar på 6 olika orter. I Hallands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Laholm

Bra kemtvättar i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 7 kemtvättar på 5 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Jämtlands län är i:

Östersund

Sveg

Tandsbyn

Trångsviken

Hitta en kemtvätt i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Jönköpings län är i:

Jönköping

Huskvarna

Värnamo

Frinnaryd

Bra kemtvättar i Kalmar län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Kalmar län är 11 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Kalmar län är i:

Kalmar

Oskarshamn

Hultsfred

Nybro

Hitta en kemtvätt i Kronobergs län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Kronoberg är 8 stycken och de finns på olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Växjö

Ljungby

Älmhult

Bra kemtvättar i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 16 kemtvättar på 12 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Arjeplog

Boden

Kiruna

Piteå

Bra kemtvättar i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 71 kemtvättar på 32 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Staffanstorp

Bra kemtvättar i Stockholms län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Stockholms län är 230 stycken och de finns på olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Stockholm

Solna

Hägersten

Sundbyberg

Hitta en kemtvätt i Södermanlands län

I Södermanland finns det sammanlagt 18 kemtvättar på 9 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Södermanlands län är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Hitta en kemtvätt i Uppsala län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Uppsala län är 17 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Uppsala län är i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Häggeby

Bra kemtvättar i Värmlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Värmlands län är 13 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Värmlands län är i:

Karlstad

Arvika

Edsvalla

Filipstad

Hitta en kemtvätt i Västerbottens län

I Västerbotten finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 7 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västerbottens län är i:

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Lycksele

Bra kemtvättar i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 17 kemtvättar på 8 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Sundsvall

Kvissleby

Örnsköldsvik

FränstaHitta en kemtvätt i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 7 kemtvättar på 2 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västmanlands län är i:

Västerås

Riddarhyttan

Hitta en kemtvätt i Västra Götalands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västra Götalands län är 93 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västra Götalands län är i:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Lidköping

Hitta en kemtvätt i Örebro län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Örebro län är 11 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Örebro län är i:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Bra kemtvättar i Östergötland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Östergötland är 19 stycken och de finns på olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena