Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Hitta en kemtvätt i Blekinge län

I Blekinge finns det sammanlagt 8 kemtvättar på 6 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Blekinge län är i:

Karlskrona

Ronneby

Jämjö

Olofström

Karlshamn

Hitta en kemtvätt i Dalarnas län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Dalarnas län är 24 stycken och de finns på olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Mora

Borlänge

Falun

Lima

Avesta

Bra kemtvättar i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 5 kemtvättar på 4 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Havdhem

Hitta en kemtvätt i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Hudiksvall

Gävle

Söderhamn

Hofors

Forsbacka

Hitta en kemtvätt i Hallands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Halland är 16 stycken och de finns på olika orter. I Hallands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Laholm

Billdal

Bra kemtvättar i Jämtlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Jämtlands län är 7 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Jämtlands län är i:

Östersund

Sveg

Tandsbyn

Trångsviken

Hammarstrand

Hitta en kemtvätt i Jönköpings län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Jönköping län är 15 stycken och de finns på olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Jönköping

Huskvarna

Värnamo

Frinnaryd

Gislaved

Bra kemtvättar i Kalmar län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Kalmar län är 11 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Kalmar län är i:

Kalmar

Oskarshamn

Hultsfred

Nybro

Borgholm

Hitta en kemtvätt i Kronobergs län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Kronobergs län är 8 stycken och de finns på olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Växjö

Ljungby

Älmhult

Hitta en kemtvätt i Norrbottens län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Norrbotten är 16 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Norrbottens län är i:

Arjeplog

Boden

Kiruna

Piteå

Jokkmokk

Bra kemtvättar i Skåne län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Skåne län är 71 stycken och de finns på olika orter. I Skåne län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Staffanstorp

Limhamn

Bra kemtvättar i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 230 kemtvättar på 49 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Stockholm

Solna

Hägersten

Sundbyberg

Kista

Hitta en kemtvätt i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 18 kemtvättar på 9 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Södermanlands län är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Gnesta

Hitta en kemtvätt i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 17 kemtvättar på 4 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Uppsala län är i:

Uppsala

Enköping

Tierp

HäggebyHitta en kemtvätt i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 13 kemtvättar på 10 olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Karlstad

Arvika

Edsvalla

Filipstad

Forshaga

Hitta en kemtvätt i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 7 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västerbottens län är i:

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Lycksele

Bjurholm

Hitta en kemtvätt i Västernorrlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västernorrland är 17 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västernorrlands län är i:

Sundsvall

Kvissleby

Örnsköldsvik

Fränsta

Långsele

Bra kemtvättar i Västmanland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västmanland är 7 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västmanlands län är i:

Västerås

Riddarhyttan

Bra kemtvättar i Västra Götaland

I Västra Götaland finns det sammanlagt 93 kemtvättar på 39 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västra Götalands län är i:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Lidköping

Trollhättan

Hitta en kemtvätt i Örebro län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Örebro län är 11 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Örebro län är i:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Åsbro

Bra kemtvättar i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 19 kemtvättar på 5 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena

Ödeshög