Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Hitta en kemtvätt i Blekinge län

I Blekinge finns det sammanlagt 8 kemtvättar på 6 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Karlskrona

Ronneby

Jämjö

Olofström

Karlshamn

Bra kemtvättar i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 24 kemtvättar på 15 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Dalarnas län är i:

Mora

Borlänge

Falun

Lima

Avesta

Hitta en kemtvätt i Gotlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Gotland är 5 stycken och de finns på olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Havdhem

Bra kemtvättar i Gävleborg

I Gävleborg finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Hudiksvall

Gävle

Söderhamn

Hofors

Forsbacka

Hitta en kemtvätt i Hallands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Hallands län är 16 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Hallands län är i:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Laholm

Billdal

Hitta en kemtvätt i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 7 kemtvättar på 5 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Östersund

Sveg

Tandsbyn

Trångsviken

Hammarstrand

Bra kemtvättar i Jönköping län

I Jönköping län finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Jönköping

Huskvarna

Värnamo

Frinnaryd

Gislaved

Bra kemtvättar i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 11 kemtvättar på 6 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Kalmar

Oskarshamn

Hultsfred

Nybro

Borgholm

Bra kemtvättar i Kronoberg

I Kronoberg finns det sammanlagt 8 kemtvättar på 3 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Kronobergs län är i:

Växjö

Ljungby

Älmhult

Hitta en kemtvätt i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 16 kemtvättar på 12 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Arjeplog

Boden

Kiruna

Piteå

JokkmokkHitta en kemtvätt i Skåne län

I Skåne finns det sammanlagt 71 kemtvättar på 32 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Staffanstorp

Limhamn

Bra kemtvättar i Stockholms län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Stockholms län är 230 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Stockholms län är i:

Stockholm

Solna

Hägersten

Sundbyberg

Kista

Hitta en kemtvätt i Södermanlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Södermanlands län är 18 stycken och de finns på olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Gnesta

Hitta en kemtvätt i Uppsala län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Uppsala län är 17 stycken och de finns på olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Uppsala

Enköping

Tierp

Häggeby

Hitta en kemtvätt i Värmlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Värmland är 13 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Värmlands län är i:

Karlstad

Arvika

Edsvalla

Filipstad

Forshaga

Hitta en kemtvätt i Västerbottens län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västerbottens län är 15 stycken och de finns på olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Lycksele

Bjurholm

Hitta en kemtvätt i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 17 kemtvättar på 8 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Sundsvall

Kvissleby

Örnsköldsvik

Fränsta

Långsele

Bra kemtvättar i Västmanland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västmanland är 7 stycken och de finns på olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Västerås

Riddarhyttan

Hitta en kemtvätt i Västra Götalands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västra Götaland är 93 stycken och de finns på olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Lidköping

Trollhättan

Hitta en kemtvätt i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 11 kemtvättar på 6 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Åsbro

Bra kemtvättar i Östergötland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Östergötland är 19 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Östergötlands län är i:

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena

Ödeshög