Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Bra kemtvättar i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 8 kemtvättar på 6 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Karlskrona

Ronneby

Jämjö

Olofström

Karlshamn

Sölvesborg

Hitta en kemtvätt i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 24 kemtvättar på 15 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Mora

Borlänge

Falun

Lima

Avesta

Leksand

Hitta en kemtvätt i Gotlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Gotlands län är 5 stycken och de finns på olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Havdhem

Bra kemtvättar i Gävleborg

I Gävleborg finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Gävleborgs län är i:

Hudiksvall

Gävle

Söderhamn

Hofors

Forsbacka

Järvsö

Bra kemtvättar i Hallands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Hallands län är 16 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Hallands län är i:

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Laholm

Billdal

Falkenberg

Hitta en kemtvätt i Jämtlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Jämtlands län är 7 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Jämtlands län är i:

Östersund

Sveg

Tandsbyn

Trångsviken

Hammarstrand

Hitta en kemtvätt i Jönköpings län

I Jönköping län finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Jönköpings län är i:

Jönköping

Huskvarna

Värnamo

Frinnaryd

Gislaved

Anderstorp

Hitta en kemtvätt i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 11 kemtvättar på 6 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Kalmar län är i:

Kalmar

Oskarshamn

Hultsfred

Nybro

Borgholm

Vimmerby

Hitta en kemtvätt i Kronobergs län

I Kronoberg finns det sammanlagt 8 kemtvättar på 3 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Växjö

Ljungby

Älmhult

Bra kemtvättar i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 16 kemtvättar på 12 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Arjeplog

Boden

Kiruna

Piteå

Jokkmokk

Kalix

Hitta en kemtvätt i Skåne län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Skåne län är 71 stycken och de finns på olika orter. I Skåne län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Staffanstorp

Limhamn

Lund

Bra kemtvättar i Stockholms län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Stockholms län är 230 stycken och de finns på olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Stockholm

Solna

Hägersten

Sundbyberg

Kista

Bromma

Bra kemtvättar i Södermanlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Södermanlands län är 18 stycken och de finns på olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Gnesta

Strängnäs

Bra kemtvättar i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 17 kemtvättar på 4 olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Uppsala

Enköping

Tierp

Häggeby

Bra kemtvättar i Värmland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Värmland är 13 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Värmlands län är i:

Karlstad

Arvika

Edsvalla

Filipstad

Forshaga

HagforsBra kemtvättar i Västerbottens län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västerbottens län är 15 stycken och de finns på olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Lycksele

Bjurholm

Byske

Bra kemtvättar i Västernorrland

I Västernorrland finns det sammanlagt 17 kemtvättar på 8 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Sundsvall

Kvissleby

Örnsköldsvik

Fränsta

Långsele

Ramsele

Hitta en kemtvätt i Västmanlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västmanland är 7 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västmanlands län är i:

Västerås

Riddarhyttan

Hitta en kemtvätt i Västra Götalands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västra Götaland är 93 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västra Götalands län är i:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Lidköping

Trollhättan

Alingsås

Hitta en kemtvätt i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 11 kemtvättar på 6 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Åsbro

Hallsberg

Bra kemtvättar i Östergötland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Östergötland är 19 stycken och de finns på olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena

Ödeshög