Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Hitta en kemtvätt i Blekinge län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Blekinge län är 8 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Blekinge län är i:

Karlskrona

Ronneby

Jämjö

Hitta en kemtvätt i Dalarnas län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Dalarna är 24 stycken och de finns på olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Mora

Borlänge

Falun

Bra kemtvättar i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 5 kemtvättar på 4 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Bra kemtvättar i Gävleborgs län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Gävleborgs län är 15 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Gävleborgs län är i:

Hudiksvall

Gävle

Söderhamn

Bra kemtvättar i Halland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Halland är 16 stycken och de finns på olika orter. I Hallands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Bra kemtvättar i Jämtland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Jämtland är 7 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Jämtlands län är i:

Östersund

Sveg

Tandsbyn

Bra kemtvättar i Jönköpings län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Jönköpings län är 15 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Jönköpings län är i:

Jönköping

Huskvarna

Värnamo

Hitta en kemtvätt i Kalmar län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Kalmar län är 11 stycken och de finns på olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Kalmar

Oskarshamn

Hultsfred

Bra kemtvättar i Kronoberg

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Kronoberg är 8 stycken och de finns på olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Växjö

Ljungby

Älmhult

Bra kemtvättar i Norrbottens län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Norrbottens län är 16 stycken och de finns på olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Arjeplog

Boden

Kiruna

Hitta en kemtvätt i Skåne län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Skåne är 71 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Skåne län är i:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Bra kemtvättar i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 230 kemtvättar på 49 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Stockholm

Solna

Hägersten

Bra kemtvättar i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 18 kemtvättar på 9 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Södermanlands län är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Bra kemtvättar i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 17 kemtvättar på 4 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Uppsala län är i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Hitta en kemtvätt i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 13 kemtvättar på 10 olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Karlstad

Arvika

Edsvalla

Bra kemtvättar i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 7 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västerbottens län är i:

Umeå

Skellefteå

VilhelminaBra kemtvättar i Västernorrlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västernorrlands län är 17 stycken och de finns på olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Sundsvall

Kvissleby

Örnsköldsvik

Hitta en kemtvätt i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 7 kemtvättar på 2 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västmanlands län är i:

Västerås

Riddarhyttan

Hitta en kemtvätt i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 93 kemtvättar på 39 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västra Götalands län är i:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Hitta en kemtvätt i Örebro län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Örebro län är 11 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Örebro län är i:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bra kemtvättar i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 19 kemtvättar på 5 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala