Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Bra kemtvättar i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 8 kemtvättar på 6 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Blekinge län är i:

Karlskrona

Ronneby

Jämjö

Olofström

Hitta en kemtvätt i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det sammanlagt 23 kemtvättar på 14 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Mora

Borlänge

Falun

Lima

Bra kemtvättar i Gotlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Gotlands län är 5 stycken och de finns på olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Visby

Lärbro

Slite

Havdhem

Hitta en kemtvätt i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Hudiksvall

Gävle

Söderhamn

Hofors

Bra kemtvättar i Halland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Halland är 16 stycken och de finns på olika orter. I Hallands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Laholm

Bra kemtvättar i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 7 kemtvättar på 5 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Jämtlands län är i:

Östersund

Sveg

Tandsbyn

Trångsviken

Hitta en kemtvätt i Jönköpings län

I Jönköping län finns det sammanlagt 15 kemtvättar på 11 olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Jönköping

Huskvarna

Värnamo

Frinnaryd

Hitta en kemtvätt i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 11 kemtvättar på 6 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Kalmar

Oskarshamn

Hultsfred

Nybro

Bra kemtvättar i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det sammanlagt 8 kemtvättar på 3 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Växjö

Ljungby

Älmhult

Bra kemtvättar i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 16 kemtvättar på 12 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Norrbottens län är i:

Arjeplog

Boden

Kiruna

Piteå

Hitta en kemtvätt i Skåne län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Skåne län är 71 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Skåne län är i:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Staffanstorp

Bra kemtvättar i Stockholms län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Stockholms län är 230 stycken och de finns på olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Stockholm

Solna

Hägersten

Sundbyberg

Bra kemtvättar i Södermanlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Södermanlands län är 18 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Södermanlands län är i:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Flen

Bra kemtvättar i Uppsala län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Uppsala län är 17 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Uppsala län är i:

Uppsala

Enköping

Tierp

Häggeby

Hitta en kemtvätt i Värmlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Värmlands län är 13 stycken och de finns på olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Karlstad

Arvika

Edsvalla

Filipstad

Bra kemtvättar i Västerbottens län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västerbottens län är 15 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västerbottens län är i:

Umeå

Skellefteå

Vilhelmina

Lycksele

Bra kemtvättar i Västernorrland

I Västernorrland finns det sammanlagt 17 kemtvättar på 8 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västernorrlands län är i:

Sundsvall

Kvissleby

Örnsköldsvik

FränstaHitta en kemtvätt i Västmanlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västmanland är 7 stycken och de finns på olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Västerås

Riddarhyttan

Bra kemtvättar i Västra Götaland

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Västra Götaland är 93 stycken och de finns på olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Västra Götalands län är i:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Lidköping

Hitta en kemtvätt i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 11 kemtvättar på 6 olika orter. Där det finns flest kemtvättar i Örebro län är i:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Bra kemtvättar i Östergötlands län

Antalet kemtvättar som håller på med att kemtvätta kläder eller mattor i Östergötlands län är 19 stycken och de finns på olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest kemtvättar listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Vadstena