Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Hägersten

Kemtvättar i Hägersten

Det finns totalt 8 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Hägersten där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Hägersten kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Hägersten eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Hägersten genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Hägersten

Ringens Kemiska Tvätt

Svandammsvägen 20

126 34 Hägersten

Åsens Tvätt

Stilgjutarvägen 16

129 33 Hägersten

Aspuddens skomakeri & nyckelservice - kem och mattvätt

Hägerstensvägen 126

126 49 Hägersten

Camillas Tvätt & Skrädderi HB

Valutavägen 3

129 34 Hägersten

Rio Kemiska Tvätt

Störtloppsvägen 14

129 47 Hägersten


Fler kemtvättar i Hägersten

Fruängens Snabbkem

Fruängsgången 7

129 52 Hägersten

Aa Tvättgruppen Handelsbolag

Terrängvägen 46

129 48 Hägersten

Jgr Tvättservice

Sigurd Rings Gata 18

126 51 Hägersten