Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Halmstad

Kemtvättar i Halmstad

Det finns totalt 6 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Halmstad där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Halmstad kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Halmstad eller ännu fler i Halland är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Halmstad genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Halmstad

Veteranpoolen

Spikgatan 37

302 44 Halmstad

Tvätt För Alla

Enslövsvägen 1

302 48 Halmstad

Texclean Teckenilvård

Karlsrovägen 64

302 41 Halmstad

Vallås Kemtvätt

Vallås Centrum

302 58 Halmstad

Support Syd AB

Bryngelshusgatan 13

302 48 Halmstad


Fler kemtvättar i Halmstad

SöndrumsTvätten

Lars Montins Väg 29

302 92 Halmstad