Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Sundbyberg

Kemtvättar i Sundbyberg

Det finns totalt 7 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Sundbyberg där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Sundbyberg kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Sundbyberg eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Sundbyberg genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Sundbyberg

Sundbybergs Snabbtvätt

Järnvägsgatan 38

Lilla Alby Skrädderi & Kemtvätt

Landsvägen 9

Adrian´s Skrädderi o. Kemtvätt

Sturegatan 43

Sundbybergs skrädderi & kemtvätt

Landsvägen 49

Vasalund Kemtvätt & Skrädderi

Lötsjövägen 31I


Fler kemtvättar i Sundbyberg

Center Skrädderi o Kemtvätt

Sturegatan 9

Blixt Snabbtvätten HB

Fredsgatan 9A