Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Solna

Kemtvättar i Solna

Det finns totalt 8 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Solna där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Solna kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Solna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Solna genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Solna

Maskin AB Sipano

Industrivägen 21

Dominique S Kemtvätt Skrädderi

Svetsarvägen 5

Huvudsta Sko & Nyckel - Kemtvätt

Storgatan 70

Frösunda Kemtvätt

Gustav III:s Boulevard 17

Dikmens Kemtvätt & Skrädderi

Storgatan 15


Fler kemtvättar i Solna

Solna Skrädderi & Kem

Skytteholmsvägen 22

Filmstadens kemtvätt & skrädderi sko & nyckel service

Greta Garbos Väg 22

Leitex

Huvudsta Strand