Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Västra Frölunda

Kemtvättar i Västra Frölunda

Det finns totalt 5 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Västra Frölunda där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Västra Frölunda kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Västra Frölunda eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Västra Frölunda genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Västra Frölunda

All-Tvättjänst

Fältspatsgatan 1

Downstairs AB

Långedragsvägen 134

Gothia Tvätt AB

E A Rosengrens Gata 27

Betjänten HomeMaid

Frölunda Torg

Pensionärspoolen

Klangfärgsgatan 16