Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Mora

Kemtvättar i Mora

Det finns totalt 5 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Mora där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Mora kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Mora eller ännu fler i Dalarna är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Mora genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Mora

Kättbo Tvättstuga

Gilderholsvägen 1

792 35 Mora

Mora Alltjänst

Bärsgardsvägen 12

792 91 Mora

Centraltvätten

Movägen 2

792 50 Mora

Skohuset

Kyrkogatan 20

792 30 Mora

Symaskinsbutiken

Hantverkaregatan 1

792 31 Mora