Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Betjänten HomeMaid

Betjänten HomeMaid - Kemtvätt i Västra Frölunda

Betjänten HomeMaid är en av totalt 5 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Västra Frölunda som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Västra Götalands län eller enbart i Västra Frölunda.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Betjänten HomeMaid eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Västra Frölunda liknande Betjänten HomeMaid kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Betjänten HomeMaid eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Västra Frölunda är att kontanta Betjänten HomeMaid på följande sätt:


Betjänten HomeMaid

Frölunda Torg

421 42 Västra Frölunda