Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Uppsala

Kemtvättar i Uppsala

Det finns totalt 13 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Uppsala där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Uppsala kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Uppsala eller ännu fler i Uppsala län är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Uppsala genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Uppsala

Snabbkem Uppsala

Sysslomansgatan 16

Svartbäckens Mattvätt

Stenkilsgatan 11

Uppvit AB

Kungsgatan 107

Perkem Kemtvätt

Klostergatan 13

Matt- o. Möbeltvätt

Vaksalagatan 35


Fler kemtvättar i Uppsala

Gottsunda Sko- & Nyckelservice

Valthornsvägen 9

Noreens Teckenilvård

Vaksalagatan 32

Aros Kemtvätt AB

Svartbäcksgatan 25

55plussare AB

Svampvägen 7A

Uppsala Sko & Nyckelservice

Gamla Torget 7


Ännu flera kemtvättar i Uppsala

Afsars Syatelje

Geijersgatan 40A

Tvätto AB

Heidenstamsgatan 69

Uppsala Kemtvätt & Skrädderi

Forumgallerian