Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Uppsala Sko & Nyckelservice

Uppsala Sko & Nyckelservice - Kemtvätt i Uppsala

Uppsala Sko & Nyckelservice är en av totalt 13 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Uppsala som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Uppsala län eller enbart i Uppsala.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Uppsala Sko & Nyckelservice eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Uppsala liknande Uppsala Sko & Nyckelservice kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Uppsala Sko & Nyckelservice eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Uppsala är att kontanta Uppsala Sko & Nyckelservice på följande sätt:


Uppsala Sko & Nyckelservice

Gamla Torget 7

753 20 Uppsala

018-10 86 64