Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Vasalund Kemtvätt & Skrädderi

Vasalund Kemtvätt & Skrädderi - Kemtvätt i Sundbyberg

Vasalund Kemtvätt & Skrädderi är en av totalt 7 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Sundbyberg som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Sundbyberg.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Vasalund Kemtvätt & Skrädderi eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Sundbyberg liknande Vasalund Kemtvätt & Skrädderi kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Vasalund Kemtvätt & Skrädderi eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Sundbyberg är att kontanta Vasalund Kemtvätt & Skrädderi på följande sätt:


Vasalund Kemtvätt & Skrädderi

Lötsjövägen 31I

174 43 Sundbyberg

08-27 90 56