Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar









Kemtvätt - Sundbybergs skrädderi & kemtvätt

Sundbybergs skrädderi & kemtvätt - Kemtvätt i Sundbyberg

Sundbybergs skrädderi & kemtvätt är en av totalt 7 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Sundbyberg som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Sundbyberg.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Sundbybergs skrädderi & kemtvätt eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Sundbyberg liknande Sundbybergs skrädderi & kemtvätt kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Sundbybergs skrädderi & kemtvätt eftersom de är bra på kemtvätt.




Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Sundbyberg är att kontanta Sundbybergs skrädderi & kemtvätt på följande sätt:


Sundbybergs skrädderi & kemtvätt

Landsvägen 49

172 65 Sundbyberg

08-29 65 14