Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Kista Snabbtvätt o Skrädderi

Kista Snabbtvätt o Skrädderi - Kemtvätt i Kista

Kista Snabbtvätt o Skrädderi är en av totalt 6 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Kista som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Kista.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Kista Snabbtvätt o Skrädderi eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Kista liknande Kista Snabbtvätt o Skrädderi kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Kista Snabbtvätt o Skrädderi eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Kista är att kontanta Kista Snabbtvätt o Skrädderi på följande sätt:


Kista Snabbtvätt o Skrädderi

Köpenhamnsgatan 7

164 42 Kista