Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Kista

Kemtvättar i Kista

Det finns totalt 6 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Kista där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Kista kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Kista eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Kista genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Kista

Alvik Kem-Sko-Nyckelservice

Haukadalsgatan 12

164 40 Kista

Afrodites

Kronborgsgränd 14

164 46 Kista

Husby Kemtvätt & Skrädderi

Edvard Griegsgången 18

164 32 Kista

Kista Skomakeri, Kemtvätt & Nyckelservice

Kista Galleria

164 91 Kista

Ek Kemtvätt och Skrädderi

Hanstavägen 21

164 53 Kista


Fler kemtvättar i Kista

Kista Snabbtvätt o Skrädderi

Köpenhamnsgatan 7

164 42 Kista