Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Camillas Tvätt & Skrädderi HB

Camillas Tvätt & Skrädderi HB - Kemtvätt i Hägersten

Camillas Tvätt & Skrädderi HB är en av totalt 8 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Hägersten som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Hägersten.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Camillas Tvätt & Skrädderi HB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Hägersten liknande Camillas Tvätt & Skrädderi HB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Camillas Tvätt & Skrädderi HB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Hägersten är att kontanta Camillas Tvätt & Skrädderi HB på följande sätt:


Camillas Tvätt & Skrädderi HB

Valutavägen 3

129 34 Hägersten