Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Fredhälls Skrädderi o. Kemtvätt

Fredhälls Skrädderi o. Kemtvätt - Kemtvätt i Bromma

Fredhälls Skrädderi o. Kemtvätt är en av totalt 6 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Bromma som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Bromma.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Fredhälls Skrädderi o. Kemtvätt eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Bromma liknande Fredhälls Skrädderi o. Kemtvätt kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Fredhälls Skrädderi o. Kemtvätt eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Bromma är att kontanta Fredhälls Skrädderi o. Kemtvätt på följande sätt:


Fredhälls Skrädderi o. Kemtvätt

Margretelundsvägen 64

167 36 Bromma