Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Bromma

Kemtvättar i Bromma

Det finns totalt 6 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Bromma där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Bromma kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Bromma eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Bromma genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Bromma

Ängbytvätten AB

Bureusvägen 8

168 56 Bromma

Fredhälls Skrädderi o. Kemtvätt

Margretelundsvägen 64

167 36 Bromma

Torsvikstvätten AB

Ranhammarsvägen 18C

168 67 Bromma

Abrahamsbergs Kemtvätt & Skrädderi & Skomakeri

Stopvägen 26

168 35 Bromma

Rentvätt AB

Grindstuvägen 40

167 33 Bromma


Fler kemtvättar i Bromma

Tvättstället

Alviksvägen 3

167 53 Bromma