Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Emilianos Högtidskläder och Skrädderi

Emilianos Högtidskläder och Skrädderi - Kemtvätt i Kungälv

Emilianos Högtidskläder och Skrädderi är en av totalt 2 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Kungälv som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Västra Götalands län eller enbart i Kungälv.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Emilianos Högtidskläder och Skrädderi eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Kungälv liknande Emilianos Högtidskläder och Skrädderi kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Emilianos Högtidskläder och Skrädderi eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Kungälv är att kontanta Emilianos Högtidskläder och Skrädderi på följande sätt:


Emilianos Högtidskläder och Skrädderi

Västra Gatan 73

442 31 Kungälv

0303-145 80