Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Berendsen Teckenil Service AB

Berendsen Teckenil Service AB - Kemtvätt i Fristad

Berendsen Teckenil Service AB är en av totalt 2 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Fristad som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Västra Götalands län eller enbart i Fristad.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Berendsen Teckenil Service AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Fristad liknande Berendsen Teckenil Service AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Berendsen Teckenil Service AB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Fristad är att kontanta Berendsen Teckenil Service AB på följande sätt:


Berendsen Teckenil Service AB

Expressvägen 8

513 32 Fristad