Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Borås

Kemtvättar i Borås

Det finns totalt 6 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Borås där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Borås kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Borås eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Borås genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Borås

Din Tvätt & Yrkesbutik AB

Getängsvägen 20

504 68 Borås

Vic Kemi, Chem Trade AB

Landerigatan 3

504 51 Borås

City Snabbtvätt i Borås AB

Åsbogatan 13

503 36 Borås

Jensen Sweden AB

Företagsgatan 68

504 64 Borås

Serena Tvätten

Torggatan 43

503 34 Borås


Fler kemtvättar i Borås

Segers Fabriker AB

Företagsgatan 30

504 64 Borås