Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Sundsvall

Kemtvättar i Sundsvall

Det finns totalt 8 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Sundsvall där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Sundsvall kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Sundsvall eller ännu fler i Västernorrland är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Sundsvall genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Sundsvall

Tvättbjörnen AB

Björneborgsgatan 27

Europa Super Service

Björneborgsgatan 22A

Garantistäd

Kolsta 195

KIRBY RTS Sverige AB

Bergsgatan 25

Kvissletvätten AB

Kyrkogatan 30


Fler kemtvättar i Sundsvall

Berendsen Teckenil Service AB

Skönsbergsvägen 61

Alert Städservice

Bergsgatan 77

CM STÄD

Nynäshamnsvägen 2