Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Ö-viks Kemiska Tvätt AB

Ö-viks Kemiska Tvätt AB - Kemtvätt i Örnsköldsvik

Ö-viks Kemiska Tvätt AB är en av totalt 2 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Örnsköldsvik som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Västernorrlands län eller enbart i Örnsköldsvik.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Ö-viks Kemiska Tvätt AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Örnsköldsvik liknande Ö-viks Kemiska Tvätt AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Ö-viks Kemiska Tvätt AB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Örnsköldsvik är att kontanta Ö-viks Kemiska Tvätt AB på följande sätt:


Ö-viks Kemiska Tvätt AB

Nytorgsgatan 10

891 34 Örnsköldsvik