Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB

Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB - Kemtvätt i Umeå

Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB är en av totalt 6 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Umeå som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Västerbottens län eller enbart i Umeå.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Umeå liknande Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Umeå är att kontanta Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB på följande sätt:


Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB

Ekorrvägen 6

903 60 Umeå

090-310 88