Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - s:t Eriks Kemtvätt & Skrädderi HB

s:t Eriks Kemtvätt & Skrädderi HB - Kemtvätt i Stockholm

s:t Eriks Kemtvätt & Skrädderi HB är en av totalt 94 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Stockholm som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Stockholm.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från s:t Eriks Kemtvätt & Skrädderi HB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Stockholm liknande s:t Eriks Kemtvätt & Skrädderi HB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med s:t Eriks Kemtvätt & Skrädderi HB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Stockholm är att kontanta s:t Eriks Kemtvätt & Skrädderi HB på följande sätt:


s:t Eriks Kemtvätt & Skrädderi HB

Sankt Eriksgatan 12

112 39 Stockholm

08-652 35 50