Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Super Kemtvätt & Skrädderi

Super Kemtvätt & Skrädderi - Kemtvätt i Stockholm

Super Kemtvätt & Skrädderi är en av totalt 94 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Stockholm som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Stockholm.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Super Kemtvätt & Skrädderi eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Stockholm liknande Super Kemtvätt & Skrädderi kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Super Kemtvätt & Skrädderi eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Stockholm är att kontanta Super Kemtvätt & Skrädderi på följande sätt:


Super Kemtvätt & Skrädderi

Grev Turegatan 10

114 46 Stockholm