Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Kurkunc Skrädderi o. Kemtvätt

Kurkunc Skrädderi o. Kemtvätt - Kemtvätt i Stockholm

Kurkunc Skrädderi o. Kemtvätt är en av totalt 94 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Stockholm som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Stockholm.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Kurkunc Skrädderi o. Kemtvätt eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Stockholm liknande Kurkunc Skrädderi o. Kemtvätt kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Kurkunc Skrädderi o. Kemtvätt eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Stockholm är att kontanta Kurkunc Skrädderi o. Kemtvätt på följande sätt:


Kurkunc Skrädderi o. Kemtvätt

Hantverkargatan 61

112 31 Stockholm

08-653 23 24