Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Nygatans Kemtvätt & Skrädderi AB

Nygatans Kemtvätt & Skrädderi AB - Kemtvätt i Södertälje

Nygatans Kemtvätt & Skrädderi AB är en av totalt 5 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Södertälje som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Södertälje.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Nygatans Kemtvätt & Skrädderi AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Södertälje liknande Nygatans Kemtvätt & Skrädderi AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Nygatans Kemtvätt & Skrädderi AB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Södertälje är att kontanta Nygatans Kemtvätt & Skrädderi AB på följande sätt:


Nygatans Kemtvätt & Skrädderi AB

Nygatan 14

151 72 Södertälje

08-550 109 39