Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Nacka Kapell och Marintvätt AB

Nacka Kapell och Marintvätt AB - Kemtvätt i Saltsjö-Boo

Nacka Kapell och Marintvätt AB är en av totalt 2 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Saltsjö-Boo som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Saltsjö-Boo.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Nacka Kapell och Marintvätt AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Saltsjö-Boo liknande Nacka Kapell och Marintvätt AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Nacka Kapell och Marintvätt AB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Saltsjö-Boo är att kontanta Nacka Kapell och Marintvätt AB på följande sätt:


Nacka Kapell och Marintvätt AB

Stenhuggarvägen 2R

132 38 Saltsjö-Boo