Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar









Kemtvätt - Callerts Matt-Tvätt AB

Callerts Matt-Tvätt AB - Kemtvätt i Saltsjö-Boo

Callerts Matt-Tvätt AB är en av totalt 2 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Saltsjö-Boo som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Saltsjö-Boo.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Callerts Matt-Tvätt AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Saltsjö-Boo liknande Callerts Matt-Tvätt AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Callerts Matt-Tvätt AB eftersom de är bra på kemtvätt.




Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Saltsjö-Boo är att kontanta Callerts Matt-Tvätt AB på följande sätt:


Callerts Matt-Tvätt AB

Värmdövägen 748

132 35 Saltsjö-Boo

08-715 00 91