Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Orientaliska Mattateljén Ölwing AB

Orientaliska Mattateljén Ölwing AB - Kemtvätt i Johanneshov

Orientaliska Mattateljén Ölwing AB är en av totalt 4 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Johanneshov som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Johanneshov.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Orientaliska Mattateljén Ölwing AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Johanneshov liknande Orientaliska Mattateljén Ölwing AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Orientaliska Mattateljén Ölwing AB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Johanneshov är att kontanta Orientaliska Mattateljén Ölwing AB på följande sätt:


Orientaliska Mattateljén Ölwing AB

Solandergatan 8

121 45 Johanneshov

08-659 88 89