Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Åkermyntas Sko & Nyckelsservice

Åkermyntas Sko & Nyckelsservice - Kemtvätt i Hässelby

Åkermyntas Sko & Nyckelsservice är en av totalt 2 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Hässelby som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Hässelby.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Åkermyntas Sko & Nyckelsservice eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Hässelby liknande Åkermyntas Sko & Nyckelsservice kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Åkermyntas Sko & Nyckelsservice eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Hässelby är att kontanta Åkermyntas Sko & Nyckelsservice på följande sätt:


Åkermyntas Sko & Nyckelsservice

Lövkojsgränd 12

165 75 Hässelby