Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - AU Kemtvätt & Skrädderi i Haninge

AU Kemtvätt & Skrädderi i Haninge - Kemtvätt i Handen

AU Kemtvätt & Skrädderi i Haninge är en av totalt 2 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Handen som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Handen.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från AU Kemtvätt & Skrädderi i Haninge eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Handen liknande AU Kemtvätt & Skrädderi i Haninge kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med AU Kemtvätt & Skrädderi i Haninge eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Handen är att kontanta AU Kemtvätt & Skrädderi i Haninge på följande sätt:


AU Kemtvätt & Skrädderi i Haninge

Midgårdsvägen 8

136 38 Handen