Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Omsorgshuset i Stockholm AB

Omsorgshuset i Stockholm AB - Kemtvätt i Älvsjö

Omsorgshuset i Stockholm AB är en av totalt 3 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Älvsjö som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Stockholms län eller enbart i Älvsjö.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Omsorgshuset i Stockholm AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Älvsjö liknande Omsorgshuset i Stockholm AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Omsorgshuset i Stockholm AB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Älvsjö är att kontanta Omsorgshuset i Stockholm AB på följande sätt:


Omsorgshuset i Stockholm AB

Prästgårdsgränd 2

125 44 Älvsjö