Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Eskilstuna

Kemtvättar i Eskilstuna

Det finns totalt 5 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Eskilstuna där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Eskilstuna kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Eskilstuna eller ännu fler i Södermanland är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Eskilstuna genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Eskilstuna

J & R Industritvätt AB

Ridderhofsgatan 7

Berendsen Teckenil Service AB

Filargatan 5

Triumph International AB

Gunborg Nymans Väg 2

Smedjans Tvätt AB

Nygatan 17

Mälardalens Matt-tvätt

Björksgatan 9