Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Europeisk Kapell- och Tälttvätt AB

Europeisk Kapell- och Tälttvätt AB - Kemtvätt i Malmö

Europeisk Kapell- och Tälttvätt AB är en av totalt 15 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Malmö som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Skåne län eller enbart i Malmö.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Europeisk Kapell- och Tälttvätt AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Malmö liknande Europeisk Kapell- och Tälttvätt AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Europeisk Kapell- och Tälttvätt AB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Malmö är att kontanta Europeisk Kapell- och Tälttvätt AB på följande sätt:


Europeisk Kapell- och Tälttvätt AB

Rosendalsvägen 27A

212 25 Malmö

040-18 18 08