Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Sarvari Skrädderi och Sycenter, Kemtvätt

Sarvari Skrädderi och Sycenter, Kemtvätt - Kemtvätt i Lund

Sarvari Skrädderi och Sycenter, Kemtvätt är en av totalt 3 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Lund som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Skåne län eller enbart i Lund.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Sarvari Skrädderi och Sycenter, Kemtvätt eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Lund liknande Sarvari Skrädderi och Sycenter, Kemtvätt kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Sarvari Skrädderi och Sycenter, Kemtvätt eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Lund är att kontanta Sarvari Skrädderi och Sycenter, Kemtvätt på följande sätt:


Sarvari Skrädderi och Sycenter, Kemtvätt

Stora Gråbrödersgatan 12

222 22 Lund