Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Birklanders Alltjänst & Rekond AB

Birklanders Alltjänst & Rekond AB - Kemtvätt i Motala

Birklanders Alltjänst & Rekond AB är en av totalt 4 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Motala som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Östergötlands län eller enbart i Motala.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Birklanders Alltjänst & Rekond AB eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Motala liknande Birklanders Alltjänst & Rekond AB kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Birklanders Alltjänst & Rekond AB eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Motala är att kontanta Birklanders Alltjänst & Rekond AB på följande sätt:


Birklanders Alltjänst & Rekond AB

Kastbergavägen 14

591 95 Motala

0141-21 09 66