Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvätt - Pressateljen Städ och Tvätt

Pressateljen Städ och Tvätt - Kemtvätt i Östersund

Pressateljen Städ och Tvätt är en av totalt 3 kemtvättar eller företag dit du kan lämna din kemtvätt i Östersund som kan hjälpa dig med kemtvättning av dina kläder eller mattor. Både närhet, tillgänglighet och pris skiljer mellan olika kemtvättarna och därför kan det vara bra att jämföra med andra kemtvättar i Jämtlands län eller enbart i Östersund.


Då du kontaktar en kemtvätt är det bra ifall du vet vilket plagg du ska tvätta, vilket material kläderna är av och vad en eventuell fläck är orsakad av. Mycket information om detta och tvättråd kan du få genom att besöka hemsidorna från Pressateljen Städ och Tvätt eller andra kemtvättars hemsidor. Då det finns flera kemtvättar i Östersund liknande Pressateljen Städ och Tvätt kan det vara lönsamt att kontrollera olika alternativa kemtvättar och även försöka hitta rekommendationer om vem som är bäst och billigast på kemtvätt Börja dock att höra efter med Pressateljen Städ och Tvätt eftersom de är bra på kemtvätt.
Bäst sättet att få kontakt med någon bra kemtvätt i Östersund är att kontanta Pressateljen Städ och Tvätt på följande sätt:


Pressateljen Städ och Tvätt

Artillerigatan 2

831 35 Östersund