Kemtvättar - Mer detaljer om Kemtvättar

Kemtvättar i Sollentuna

Kemtvättar i Sollentuna

Det finns totalt 4 kemtvättar eller ställen dit du kan lämna din kemtvätt i Sollentuna där flera av kemtvättarna är stora och har många experter på tvätta och fläckar som kan hjälpa din med dina kläder. I Sollentuna kan det ibland vara svårt att hitta någon riktigt bra kemtvätt som kan ta hand om dina kläder omgående så du får dem samma dag till ett rimligt pris. Om man känner någon som kan ge tips snabb och billig kemtvätt är det alltid bra. Det går också att jämföra kemtvättar på nätet.


Då det finns flera kemtvättar i Sollentuna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av kemtvättaran eller kolla på internet gällande pris och leveranstider. När du kontaktar någon kemtvättar är det viktigt att du kan specificera vilken typ av plagg du har, vilket material som kläderna är tillverkade av och även vilken typ av fläck som du fått på kläderna. Viss info får du om kemtvättar och rengöring kan du få genom att kolla webbsidor från olika kemtvättar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon bra kemtvättar i Sollentuna genom att kolla med någon kemtvätt nedan eller söka vidare på nätet:


Alla kemtvättarna i Sollentuna

Helenelunds Kemtvätt

Stupvägen 1

Stinsen Skrädderi & Kem AB

Glimmervägen 10

Cleaner i Sollentuna AB

Sollentunavägen 123

Hannes Skrädderi & Kemtvätt

Malmvägen 47